Profil companie

Prezentare

Doladela Company este o companie cu experienta de peste 18 ani in productia unei game variate de produse destinate constructiilor civile si industriale, cu o capacitate de productie de peste 4000 tone/luna otel prelucrat.
Prelucram tabla din starea de rulou si obtinem tabla lisa, tabla cutata, armaturi pentru profile PVC, profile din otel zincat pentru hale si structuri metalice, sipci metalice de gard si alte profile metalice speciale, intr-o gama dimensionala variata si in cadrul unui sistem de management al calitatii.

Dotari

Am investit in linii automate de debitare in foi a rulourilor, de executare tabla cutata (H12 si H35), in linii automate de fasiere, precum si in linii automate dedicate productiei de profile pentru armaturi tamplarie PVC, in linii pentru productia de profile deschise tip “C” si “Z” gaurite dupa proiect, destinate constructiilor de hale industriale si confectiilor metalice, in abkant cu deschidere de 4000 de mm, in forfeca tip ghilotina cu deschidere de 3000 de mm, in utilaje de ridicat si manevrat-tip pod rulant si motostivuitoare de mare capacitate si am amenajat spatiul de productie de 3500 metri patrati astfel incat sa diminuam timpul de livrare la maxim 4 zile de la primirea comenzilor. De asemenea, am investit in parc auto propriu, in vederea livrarii rapide a comenzilor catre beneficiari.

Misiune, valori

Misiunea companiei noastre este de a investi continuu in tehnologii si modernizari pentru satisfacerea permanenta a clientilor si asigurarea unei colaborari de lunga durata.
Am ales sloganul “CU NOI CASTIGI INTOTDEAUNA” intrucat acesta reflecta angajamentul pe care ni l-am asumat.
Stim ca putem construi acest deziderat intrucat ne bazam pe valori implementate adanc in cultura noastra organizationala si anume:

  • relatiile de tip “castig-castig”
  • principialitate
  • eficienta organizationala

Acestea sunt valorile care ne ghideaza si ne ajuta sa ne indeplinim misiunea.

Resurse umane

Am creat o echipa de oameni calificati si cu experienta, care asigura servicii de valoare si produse de calitate clientilor nostri, implicandu-se cu responsabilitate si dedicare in ceea ce fac.

Sigle Certificare